Bandenvergelijker Bandenspotter van start

Bandenvergelijker Bandenspotter van start

BandenspotterDe nieuwe website Bandenspotter is van start gegaan, naar eigen zeggen de eerste complete en echt onafhankelijke bandenvergelijker voor personenauto’s, bestelauto’s en SUV’s.
16 aanbieders
De database omvat ruim 30.000 banden met meer dan 120.000 actuele prijzen. De site heeft het volledige bandenassortiment van 16 aanbieders waaronder Euromaster, Profile Tyrecenter, Autobandenmarkt en Tirendo.
Prijsverschilllen
“Dezelfde band wordt vaak aangeboden door verschillende bandenspecialisten en het prijsverschil is in sommige gevallen groot”, aldus oprichter Jan Renting, “Daarom is prijsvergelijken zeker de moeite waard.” Hij noemt als voorbeeld de Michelin Alpin A4 met een prijsverschil van 39 euro per band tussen de goedkoopste en de duurste aanbieder bij de maat voor de VW Golf.
Banden kunnen worden gezocht op bandenmaat en aan de hand van een bepaalde auto, met suggesties voor de meest waarschijnlijke bandenmaat voor deze auto. Binnenkort wordt de bandenvergelijker ook actief in Duitsland onder de naam Reifenspotter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.