Bandensealant Ride-On opent Europees hoofdkantoor in Zutphen

Bandensealant Ride-On opent Europees hoofdkantoor in Zutphen

Ride-On Tire Protection opent op 12 februari haar nieuwe Europese hoofdkantoor in Zutphen. Dit maakt de leverancier van het Amerikaanse bandenbeschermingsproduct Ride-On bekend.
Ook balancerend
Het nieuwe hoofdkantoor van Tire Protection moet meer ruimte bieden aan de productie voor het toenemend aantal Europese klanten. De bandensealent Ride-On is een gel die preventief kan worden aangebracht in de banden als bescherming tegen lekkage. Volgens de fabrikant worden gaatjes door inrijdingen automatisch van binnenuit gedicht, waardoor de band niet leegloopt: “Ride-On is de enige die ook balancerende eigenschappen heeft. Het zorgt daardoor niet alleen voor minder lekke banden, maar verhoogt ook het rijcomfort en heeft bovendien gunstige effecten op brandstofverbruik en de levensduur van banden.”
Besparing
Als elke automobilist in Nederland deze bandensealant zou gebruiken, besparen zij volgens Ride-On gezamenlijk 380 miljoen euro per jaar. Tijdens de opening op 12 februari zijn er demonstraties, presentaties en aanbiedingen wil Ride-On.
Ride-On Nederland BV is gevestigd aan de Litauensestraat 1 in Zutphen.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Graag eens sturen alle informatie inzake het “”balanceren”” met uw produkt. Wellicht kan ik er wat mee doen in mijn uitdraging van kennis. Uw reakties zijn welkom op: [email protected]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.