Kunstmatige intelligentie versnelt bandenproductie Hankook

Kunstmatige intelligentie versnelt bandenproductie Hankook

Hankook introduceert een automatisch testsysteem in haar kwaliteitscontrole, dat wordt ondersteund door kunstmatige intelligentie. Dit maakte de bandenproducent bekend.
Productkwaliteit
Tijdens het gehele bandentestproces zullen in de toekomst speciaal getrainde experts en de nieuwe systemen gebruikt worden om de vereiste productkwaliteit en daardoor de rijveiligheid te kunnen garanderen. Hankook gaat nu het nieuw ontworpen automatische inspectiesysteem toepassen met gebruik van kunstmatige intelligentie technologie. Het computergestuurde inspectie-apparaat zal onafhankelijk en systematisch onregelmatigheden in de producten opsporen en rapporteren door het vergelijken van monsters van de gescande producten.
Bandentestproces
Met het nieuwe bandentestproces zal niet alleen de uniformiteit en efficiëntie van de interne inspectie verhogen, maar het zal ook de productietijd verlagen. Op de lange termijn is de groep ook van plan gebruik te maken van de nieuwe technologie voor inspectie met röntgenstralen en externe inspectie.
Hankook tekende in april 2019 een overeenkomst met KAIST, de toonaangevende wetenschaps- en technologie-universiteit van Zuid-Korea, om onderzoek en ontwikkeling van het bedrijf en de vaardigheden op het gebied van digitale technologie verder te brengen door digitale transformatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.