Hankook start CMF Lab voor onderzoek designtrends

Hankook start CMF Lab voor onderzoek designtrends

Hankook en haar bedrijf in productieoplossingen, Model Solution, openen het “CMF Lab”, een database voor onderzoek en categorisatie van huidige designtrends. Dit laat de bandenmaker weten.
Concepten
Het laboratorium houdt zich bezig met onderzoek op gebied van ‘colour’, ‘material’ en ‘finish’ (afgekort CMF). Het CMF LAB is deel van Model Solution, een bedrijf van de Hankook Technology Group dat de bandenmaker ondersteunt met creatieve en toekomstgerichte concepten.
Een van de eerste gezamenlijke projecten van Hankook en Model Solution is de ontwikkeling van een prototype band dat zijn vorm aanpast aan de wegomstandigheden. Het onderzoek dat door Model Solutions wordt uitgevoerd maakt het mogelijk dat de band in perfect evenwicht blijft tijdens de transformatie. In het CMF LAB in het hoofdkantoor van Model Solution in Seoul worden ontwikkelingen en trends in de markt onderzocht en gecategoriseerd.
Designstudio
Het CMF Lab gaat samenwerken met de Britse designstudio Chris Lefteri Design. Dit is een designstudio voor experts in materialen. De studio geeft adviezen wereldwijd aan bedrijven in verschillende sectoren, waaronder de auto-industrie, elektronica en de sportindustrie.
Hankook Technology Group kocht Model Solution in mei 2018 om haar businessmodel uit te breiden. Sinds die tijd heeft Model Solution de concurrentiepositie van Hankook als innovatief bedrijf versterkt en heeft het de groei en de toekomstige groeifactoren van de groep verstevigd. De opening van het CMF LAB is deel van de groeistrategie van Model Solution.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.