Auto Prof trekt ruim 11.000 bezoekers

De afgelopen editie van Auto Prof – AMT Live is bezocht door 11.209 automotive professionals. Dit laat beursorganisator Easyfairs weten.
Stijging
Hiermee ligt het bezoekersaantal 900 hoger dan vorig jaar, een stijging van 8,5 procent. Ook het aantal exposanten steeg, en wel van 102 naar 125 ten opzichte van 2019. “We kijken met veel enthousiasme terug op drie succesvolle beursdagen”, aldus Floris Valk, Head of Automotive bij Easyfairs. “Het was de eerste nationale editie van Auto Prof – AMT Live en we kunnen concluderen dat we een sterke basis hebben gelegd waar we op verder gaan bouwen.”
Nationaal
Vorig jaar werd het besluit genomen om het evenement vanaf 2020 een keer per jaar te organiseren als nationale editie in Gorinchem. Het exposantenveld bestond in totaal uit 125 deelnemers, afkomstig uit 10 landen: Nederland, Duitsland, Belgie, Oostenrijk, Italie, Ierland, Zwitserland, Frankrijk, Engeland en Wales. Mede dankzij de finale van de Auto- en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst-competitie was met name de dinsdag een door studenten drukbezochte beursdag. Verder zijn dagelijks zestien kennissessies aangeboden.
De eerstvolgende editie van Auto Prof – AMT Live is op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 februari 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.