ATG verlengt garantie op Galaxy serie tot 5 jaar

ATG verlengt garantie op Galaxy serie tot 5 jaar

Alliance Tire Group (ATG) verlengt de garantie op de volledige Galaxy-serie massieve banden vanaf 1 januari 2020 tot 5 jaar. Daarmee biedt de bandenfabrikant een van de langste garantietermijnen binnen de sector.
Vertrouwen
Deze vijfjarige garantietermijn is volgens ATG een teken van vertrouwen in de superieure kwaliteit van de banden: “We richten ons op innovatie, de nieuwste technologie en premium componenten”, aldus Angelo Noronha, President EMEA van Alliance Tire Group. “We hebben enorm vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze banden. Daarom hebben we met ingang van 2020 standaard deze vijfjarige garantie voor het volledige segment aan Galaxy massieve banden geïntroduceerd.”
Aanschafdatum
De nieuwe vijfjarige garantie geldt voor “Resilient Solid Tires” en “Non-Marking Solid Tires” die in Europa veel worden gebruikt. Hij geldt ook voor “Press on band Solid Tires” die door Alliance Tire Group voornamelijk in andere regio‘s van de wereld worden verkocht. De garantietermijn gaat in op de aanschafdatum en eindigt wanneer de 60J veiligheidslijn op de zijwand van Resilient Solid Tires & Non-marking Solid Tires wordt bereikt. In geval van Press on band Solid Tires eindigt de garantie pas wanneer door gebruik tot twee derde van de oorspronkelijke rubberhoogte is afgesleten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.