Apollo Vredestein ontvangt Werkpaktkeurmerk

Apollo Vredestein ontvangt Werkpaktkeurmerk

Werkpaktkeurmerk EnschedeIn het kader van sociaal ondernemerschap heeft Apollo Vredestein op donderdag 29 augustus het Werkpaktkeurmerk ontvangen uit handen van Patrick Welman, Wethouder Werk & Inkomen.
Verantwoord ondernemen
Gemeente Enschede reikt het keurmerk uit aan ondernemers die zich hebben onderscheiden op het gebied van sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen.  Welman zei bijzonder ingenomen te zijn met het feit dat een grote internationale onderneming zoals Apollo Vredestein zich speciaal inzet om ook mensen met minder slagingskans op de arbeidsmarkt een kans te geven.
Care for Society
Om het Werkpaktkeurmerk te krijgen moeten bedrijven aan bepaalde criteria voldoen. Daarbij zijn ambassadeurschap, lokale betrokkenheid en inzet capaciteit van langdurig werkzoekenden drie belangrijke pijlers. Apollo Vredestein heeft hiervoor “Care for Society”. Ook biedt Apollo Vredestein werkervaringsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, neemt men deel aan bedrijvendagen en regionale loopbaanbeurzen en stelt jaarlijks stageplaatsen en afstudeerplekken beschikbaar voor MBO, HBO en academici.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.