Apollo Vredestein in ALS Ice Bucket Challenge

Apollo Vredestein in ALS Ice Bucket Challenge

Afgelopen vrijdag werd Apollo Vredestein uitgedaagd door Revalidatiecentrum Roessingh in Enschede om de ALS Ice Bucket Challenge aan te gaan. Volgens Jan Mos, directielid P&O, was dit de uitgelezen kans om het bedrijfsmotto Apollo One Family in de praktijk te brengen en uit te dragen.
Spierziekte ALS
In de ALS Ice Bucket Challenge gooien de deelnemers een emmer met ijswater over zich zelf met als doel om meer bekendheid te geven aan de spierziekte ALS en geld in te zamelen. Ook binnen Apollo Vredestein BV is de ziekte ALS keiharde, schrijnende werkelijkheid voor diverse medewerkers binnen het bedrijf.
Cheque van € 10.000
Ondanks dat medewerkers pas op de dag zelf op de hoogte werden gesteld van de challenge, en dus geen voorbereidingen konden treffen (reservekleding, handdoeken, etc), werd er door een groot aantal medewerkers gehoor gegeven aan de uitdaging. Vertegenwoordigers uit alle lagen van het bedrijf, inclusief de directie van Apollo Vredestein BV, gingen de ALS Ice Bucket Challenge aan. Het resultaat: een nat pak voor velen én een prachtige cheque ter waarde van € 10.000 voor de Stichting ALS Nederland.
Klik hier voor het filmpje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.