Apollo Tyres breidt assortiment vrachtwagen- en busbanden uit
(Foto: Apollo Tyres)

Apollo Tyres breidt assortiment vrachtwagen- en busbanden uit

Apollo Tyres breidt het assortiment EnduRace RD2 vrachtwagen- en busbanden uit met een nieuwe 295/80 maat, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Het nieuwe product, dat vanaf deze maand verkrijgbaar is in hEuropa, is een toevoeging aan de Regional Drive bandenportfolio van Apollo Tyres en een aanvulling op de 315/70 en 315/80 varianten van de tweede generatie EnduRace RD2.

De nieuwe band is verkrijgbaar voor 22,5-inch wielen, de standaard voor de meeste moderne commerciële vrachtwagen- en busbanden. De in Europa geproduceerde EnduRace RD2 is geschikt voor vervoerders over middellange en lange afstanden, heeft een B-classificatie voor prestaties op nat wegdek en is gecertificeerd voor grip op sneeuw met het ‘three peak mountain and snowflake’-symbool.

Yves Pouliquen, hoofd verkoop en marketing bij Apollo Tyres Europe: “We zijn er trots op dat we een band kunnen aanbieden die niet alleen uitzonderlijk goed presteert onder uiteenlopende omstandigheden, maar ook een kosteneffectieve oplossing op lange termijn biedt voor exploitanten.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.