Alustar start met nieuwe importlijn Accuride

Alustar start met nieuwe importlijn Accuride

Alustar AccurideAlustar Wheels & Tyres in Goor, onderdeel van de Van Klei Groep in Zoeterwoude, breidt haar assortiment uit met de import van Accuride truckwielen.
Van Klei Banden Import
Alustar Wheels & Tyres is al importeur van onder andere de wielenmerken Kronprinz Lenso, Kyowa, HRS en Alcoa. Door de samenwerking met Van Klei Banden Import, Benelux importeur van onder andere Kumho, Lassa en Zeta Tyres, heeft Alustar Wheels & Tyres een enorme hoeveelheid producten en kennis in huis voor de personenauto- en truckmarkt.
Aluminiuim truckwielen
Het programma van Accuride bestaat uit gesmede aluminium truck- en trailerwielen in 19,5 en 22,5 inch. Daarnaast levert Alustar Kumho Truck banden: “De kracht van Alustar is het aanbieden van een totaal pakket”, aldus Remco Platenburg, directeur van Alustar Wheels & Tyres. “Door de samenwerking met Van Klei Banden Import kunnen we de hele markt bedienen.”
Tevens start Alustar Wheels & Tyres per direct als bandengroothandel in de regio Overijssel, doordat de activiteiten van bandengroothandel Tyrenet FD Goor inmiddels zijn overgenomen. Volgens de Van Klei Groep is dit een aanvulling op de landelijke dekking die door Van Klei als doelstelling is gesteld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.