OZ Racing sponsort ADO Den Haag

OZ Racing sponsort ADO Den Haag

De Italiaanse velgenfabrikant OZ Racing is vanaf komend voetbalseizoen sponsor van ADO Den Haag. Beide partijen hebben een overeenkomst getekend voor één jaar, met een optie voor nog een tweede jaar.
Het merklabel zal op de broeken van de ADO-spelers prijken. OZ produceert sinds 1971 wereldwijd velgen voor onder meer de Formule 1, DTM en Indy Car. Daarnaast levert het bedrijf aan gerenommeerde autofabrikanten en carrosseriebedrijven, zoals Bertone, Pininfarina, AMG, Hartge, Callaway, Schnitzer, Cizeta, Strosek en Giugiaro.
OZ Racing Lichtmetalen Velgen is in Nederland voor eindgebruikers verkrijgbaar bij bandenspecialisten en autodealers. Importeur is Van Klei’s Banden Import uit Zoeterwoude, dat ook de Koreaanse sponsor Kumho Tyres van ADO Den Haag onder zijn hoede heeft. Van Klei-directeur Bart de Smalen: Voor al onze belangrijke klanten en relaties die zich graag met onze merken onderscheiden en interesse hebben in ADO Den Haag, hebben wij komend seizoen een eigen business unit in het Kyocera Stadion.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.