Aeolus Tyres op BedrijfsautoRAI 2015

Aeolus Tyres op BedrijfsautoRAI 2015

Aeolus BedrijfsautoRAI 2015Aeolus, in veel Europese landen exclusief geïmporteerd door Heuver Bandengroothandel, neemt in dit jaar van zijn 50-jarig jubileum deel aan de BedrijfsautoRAI 2015. Centraal staat de nieuwe trailerband ATR33, die voor het eerst in Nederland getoond wordt.
Truck en trailer banden
Op de stand is een dwarsdoorsnede van het Aeolus assortiment truck- en trailerbanden die in de Benelux leverbaar zijn via Profile Tyrecenter, te zien. Heuver is met Aeolus te vinden in Hal 4, stand 04.410; schuin tegenover het Chauffeursplein.
Aeolus ATR33
De Aeolus ATR33 heeft een modern karkas (4-laags gordeltechniek), een nieuw profiel met S-vormige lengtegroeven en gesloten schoudergedeelten. Dat maakt de band duurzaam en robuust en goed bestand tegen insnijdingen, terwijl de schouders veel minder vervormen. De band is bestand tegen obstakels en oneffenheden, wat de levensduur verlengt. Bovendien is hij geschikt voor loopvlakvernieuwing.
Andere Aeolus banden op de BedrijfsautoRAI zijn onder andere de high speed kraanband AR28, de ASW- en ADW-winterbanden, de AGB20 voor bussen en vuilniswagens, de allround AGC28 vrachtwagenband en de ADR69 truckband.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.