Twee nieuwe toetreders Incadea.fastfit

Twee nieuwe toetreders Incadea.fastfit

IncadeaABC Banden & Autoservice en RASS Banden en Autoservice gaan van start met Incadea.fastfit. Dit heeft Incadea bekend gemaakt.

ABC Banden & Autoservice
ABC Banden & Autoservice in Bunschoten heeft ervoor gekozen om met haar vestigingen over te stappen naar incadea.fastfit. Redenen om voor dit softwareprogramma te kiezen zijn volgens Incadea de uitgebreide functionaliteit, het digitale planbord, de branchekennis en de flexibiliteit. ABC Banden & Autoservice bestaat al 32 jaar als een onafhankelijk banden- en autoservicebedrijf en heeft vestigingen in Bunschoten-Spakenburg, Deventer en Wageningen.

RASS Banden en Autoservice
Ook RASS Banden en Autoservice in Geleen heeft gekozen voor Incadea.fastfit, na het verlaten van de formule Profile Tyrecenter begin mei. Het bedrijf is daarna onafhankelijk verder gegaan onder de naam RASS Banden en Autoservice (voorheen Bandenspecialist RASS). De service wordt verder uitgebreid met auto-onderhoud en APK. Het bedrijf heeft voor dit softwarepakket gekozen vanwege de VWE Koppeling Bandenhotel, Advies onderhoud, Koppeling onderdelenleverancier en de Werkplaatsplanning.

Klantendag
Ook laat Incadea weten op 27 september een klantendag te organiseren. Deze dag staan de nieuwe ontwikkelingen binnen incadea.fastfit centraal. Ook zullen hier het digitale planbord en drfie nieuwe koppelingen worden geintroduceerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.