Profile is gestart met MiCheck Garage

Profile is gestart met MiCheck Garage

Mivar GroupProfile Car & Tyreservice is deze maand live gegaan met MiCheck-Garage voor ongeveer 140 vestigingen. Op het formulekantoor van Profile wordt gebruikgemaakt van MiCheck-FSP. Dit meldt ICT-er Mivar Group.

Onderhoud Online
Dankzij MiCheck wordt het bestaande ‘Onderhoud Online’ vervangen. Dit systeem is gebaseerd op data van TecRMI en Mivar. Het werd in 2012 door Profile ontwikkeld in samenwerking met MivarGroup en ingezet binnen het netwerk van Profile.

Terugkoppeling
Profile heeft nu één systeem voor ROB-afhandeling én alle prijsopgaves en aanvragen in handen. De eerste resutaten zijn positief, aldus Erik van Mook, Corporate Informatiseringmanager van Profile: “Er wordt een snelle terugkoppeling gegeven op aanvragen, door een directe connectie met ROB. Daarnaast zijn onderhoudsaanvragen makkelijker en sneller te corrigeren als deze worden afgekeurd.”

MiCheck is een multi-merk offerte-, communicatie- en autorisatieplatform voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Het werkt op basis van de officiële en originele fabrieksdata van TecRMI. MiCheck omvat alle gangbare reparatie-, onderhouds- en bandeninformatie vanaf het moment dat een voertuig de weg op gaat en gedurende de economische levensduur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.