Magna Tyres breidt uit in VS

Magna Tyres breidt uit in VS

Magna Tyres heeft zijn team op de Amerikaanse markt uitgebreid met een nieuwe sales manager. Dit laat de bandenfabrikant weten.
Sales Manager
Ryan Cusick is benoemd als Sales Manager van haar Amerikaanse verkoopkantoor. Hiermee wil het bedrijf zich nog meer focussen op de aanwezigheid van het merk op de Amerikaanse markt, het distributienetwerk en de relatie met haar (nieuwe) klanten. Hij heeft meer dan 6 jaar ervaring in de bandenindustrie en werkte voor verschillende grote bandenmerken.
Groeiende vraag
Sinds Magna Tyres zijn kantoor in de VS heeft gelanceerd, groeit de vraag naar Magna-banden snel. Vanwege het verwachte marktpotentieel en de enorme vraag naar het merk Magna, zal het Amerikaanse team nog meer groeien, is de verwachting: “We hebben laten zien waartoe we in staat zijn als de grootste tweedelijns bandenfabrikant”, aldus Magna Tyres Group. “Dit heeft geresulteerd in een continu groeiend klantenbestand en een aantal waardevolle samenwerkingen. Dit jaar zullen we doorgaan met het uitrollen van onze succesvolle strategie en het versterken van de Magna-footprint op het Noord-Amerikaanse continent.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.