Hankook aanwezig op Essen Motor Show

Hankook aanwezig op Essen Motor Show

Hankook is van 29 november tot en met 8 december opnieuw aanwezig op de Essen Motor Show. Dit laat de bandenproducent weten.
High performance banden
Hankook richt zich op de vakbeurs op haar ultra-high performancebanden. Naast aantrekkelijke showwagens en de “Nürburgring e-Sports Lounge”, presenteert Hankook haar brede aanbod van zomer- en winterbanden, en in het bijzonder haar huidige vlaggenschip, de Ventus S1 evo 3, die sinds dit voorjaar op de Europese markt verkrijgbaar is, aanvankelijk in 72 maten van 17 tot 22 inch. De high-end band bereikte al een podiumplaats in de zomerbandentest van 2019 van het tijdschrift Auto Bild, waaraan 53 merken deelnamen. Het profiel was vooral overtuigend op het gebied van grip op nat wegdek, rijgedrag en stuurprecisie.
Voetbalspelers
Er zullen ook prominente voetbalspelers van de Duitse topclub Borussia Dortmund en tv-presentator Sidney Hoffmann van PS Profis aanwezig zijn voor een signeersessies. Ze zullen vergezeld worden door René Rast, de DTM-winnaar van dit seizoen, die op de eerste zaterdag van de beurs de Hankook stand bezoekt voor een Meet & Greet.
Hankook is op de Essen Motor Show aanwezig in hal 7 op stand 7A16. (Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.