Hankook ­presenteert nieuwe truck- en busbanden

Hankook ­presenteert nieuwe truck- en busbanden

Hankook presenteert dit jaar haar nieuwe portfolio vrachtwagen- en busbanden. De bandenfabrikant zal hiermee op ruim 15 Europese beurzen en evenementen op het gebied van truck- en busbanden vertegenwoordigd zijn.
Eerste profielen
De eerste profielen voor getrokken en trekkende eenheden zijn al begin dit jaar op de Oostenrijkse AutoZum in Salzburg en eind februari op de Italiaanse beurs Transpotec in Verona gepresenteerd. Later is Hankook nog aanwezig op de Commercial Vehicle Show in Birmingham (30 april – 2 mei in hal 5) en de Autopromotec in Bologna (22 – 26 mei, in hal 20). Ook is Hankook van 19 – 21 juli aanwezig tijdens de ADAC Truck Grand Prix op de Nürburgring. Tijdens deze evenementen presenteert Hankook profielen voor een gecombineerd on- en offroad-gebruik, aangevuld met de bestaande bandenlijn Smart Work voor gebruik op bouwplaatsen. Ook is er de Smart City AU04+ in de maat 315/60 R 22.5 voor het gebruik op elektronisch aangedreven stadsbussen.
Andere beurzen
Andere Europese beursevenementen waar Hankook aanwezig is zijn de in Boedapest georganiseerde Hongaarse Bus Expo in mei van dit jaar, de Transport Logistic in München van 4 – 7 juli en de Franse Solutrans-beurs in Lyon van 19 – 23 november. (Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.