Profile Tyrecenter werkt aan maximaal rendement trucks

Profile Tyrecenter werkt aan maximaal rendement trucks

Profile Tyrecenter Truck lanceert de 100% Uptime Service. Hiermee werkt de bandenproducent preventief aan een maximale uptime van trucks.
Bandenmanagement
100% Uptime Service is een continu proces dat begint bij actief bandenmanagement en regelmatig onderhoud. De service moet zorgen voor minder stilstand, lage verbruikskosten en door de reductie van brandstofkosten een verlaging van CO2-uitstoot. “Transporteurs kunnen onderweg zijn wanneer ze dat moeten zijn en met 100% uptime wordt stilstand voorkomen”, aldus Profile Tyrecenter.
Stilstand
De Profile 100% Uptime Service omvat het zoveel mogelijk minimaliseren van stilstand van trucks. Als dat een keer niet het geval is, zorgt de Profile Euroservice 24/7 dat transporteurs snel weer op weg kunnen met de bijna 8.000 servicelocaties door heel Europa. De Profile mobiele service units controleren meerdere malen per jaar het wagenpark met digitale FleetCheck apparatuur. Deze gegevens worden verwerkt in het online banden management systeem Tymacon, waarmee transportbedrijven inzicht hebben in de bandenkosten.
Volgens Directeur Matthijs Verhaar van Profile Tyrecenter Truck wordt duurzaam bandenmanagement steeds belangrijker met het recente Europese akkoord over een lagere CO2-uitstoot voor nieuwe trucks: “In 2025 gaat het om 15 procent minder CO2-uitstoot en in 2030 zelfs 30 procent. Met de Profile 100% Uptime Service kan het wagenpark van transportbedrijven zo efficiënt mogelijk rijden en focussen we op maximale verlaging van CO2-uitstoot én kostenbesparing.” (Foto: Profile Tyrecenter Truck)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.