Toyo Tire partner Europese Kampioenschappen Atletiek

Toyo Tire partner Europese Kampioenschappen Atletiek

Toyo Tire is toegetreden als officiële partner voor de Europese Kampioenschappen Atletiek in Berlijn. Dit heeft de bandenfabrikant bekend gemaakt.
Europese Kampioenschappen
De Europese Kampioenschappen Atletiek vinden plaats in Berlijn van 7 tot 12 augustus. Toyo Tire was eerder al nationae partner voor de IAAF Wereldkampioenschappen atletiek in Londen 2017 en de IAAF Indoor Wereldkampioenschappen in Birmingham in maart 2018. Tijdens de competitie in Berlijn strijden de atleten zes dagen in 26 disciplines, waaronder korte-, middellange- en lange afstandswedstrijden en in spring-, werp- en allround disciplines.
Naamsbekendheid
Het partnerschap is voor Toyo Tire een uitstekend platform om de aandacht van kijkers te trekken en de naamsbekendheid te vergroten. Toyo Tires is van mening dat het sportevenement in Berlijn hiervoor een goede mogelijkheid is omdat eerlijke concurrentie en topprestaties er belangrijk zijn.
De wedstrijden van de Europese Kampioenschappen Atletiek spelen zicg af in tot het Olympisch Stadion van Berlijn en op diverse locaties in de stad. De Japanse bandenfabrikant Toyo Tires zorgt ter plaatse voor animatie waaronder de Toyo Tornado, een wervelwindkist waarin moedige deelnemers mooie prijzen kunnen winnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.