Galaxy lanceert eerste OTR-radiaalbanden op Intermat

Galaxy lanceert eerste OTR-radiaalbanden op Intermat

Alliance Tire Group lanceert van het merk Galaxy op de Intermat 2018 zijn allereerste serie OTR-radiaalbanden. Dit laat de leverancier weten.
Radiaaltechnologie
Het bandenmerk Galaxy bestaat uit speciaal ontworpen banden, specifiek afgestemd op de hoge eisen die worden gesteld op locaties waar de werkdruk hoog is. Galaxy is al langer marktleider in industriële banden voor toepassingen voor schrankladers tot wielladers. Met de lancering van de nieuwe OTR breidt de producent nu haar aanbod uit met oplossingen op basis van radiaaltechnologie.
Met de Galaxy OTR banden kunnen volgens ATG werkzaamheden op locatie kostenefficiënter worden uitgevoerd. Ze voldoen optimaal aan de specifieke eisen van elke machine.
Constructie
De Galaxy serie zorgt dat machines naar beste vermogen presteren zonder vertraging of uitval. De robuuste constructie en de aangepaste loopvlakontwerpen zorgen voor uitstekende stabiliteit en optimale tractie. Speciale rubbersamenstellingen zorgen voor soepeler werken bij een langere werkduur en toch minimale warmteontwikkeling. Het sterke karkas en de superieure snijvastheid zorgen voor uitmuntende duurzaamheid en minder uitval.
Het assortiment OTR-radiaalbanden van Galaxy is verkrijgbaar in de meest populaire maten en is vanaf het derde kwartaal 2018 leverbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.