Yokohama Rubber aanwezig op Autosalon van Geneve 2012

Yokohama Rubber aanwezig op Autosalon van Geneve 2012

Yokohama Rubber Co Ltd laat weten ook dit jaar weer deel te zullen nemen aan de Autosalon van Genève, die plaats vindt van 8 t/m 18 maart 2012. De bandenfabrikant zal dan nieuwe producten introduceren voor de Europese markt. Ook laat Yokohama dan een nieuw concept zien voor de band van de toekomst.
De nieuwe producten zijn de BluEarth AE-01, onderdeel van de zuinige serie personenautobanden BluEarth, en de volgende generatie zuinige SUV banden met de naam Geolandar SUV. Beide nieuwe banden zijn ontwikkeld op basis van het BluEarth concept. Naast het lage brandstofverbruik zijn ook veiligheid en comfort belangrijke kenmerken, aldus Yokohama. Van haar bandenserie Advan, met een serie banden voor OE montage, zullen onder meer de de Advan Sport V105 en Advan S.T. te zien zijn.
Yokohama’s concept voor de band van de toekomst Ois te zien in combinatie met de elektrische Formule-auto Yokohama Formula EV X-01. Deze race-auto is ontwikkeld door de Japan EV Club, waarin ook mensen van Yokohama werken. Op deze manier wil Yokohama laten zien dat dat ze aanhanger is van rijplezier in combinatie met milieuvriendelijkheid.
Dit jaar is het tiende achtereenvolgende jaar dat Yokohama deelneemt aan de Autosalon van Genève.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.