VWE en Centraal Beheer lanceren GarageZekerPakket

VWE en Centraal Beheer lanceren GarageZekerPakket

VWEVoertuiginformatieverlener VWE en verzekeraar Centraal Beheer lanceren het GarageZekerPakket. Garagebedrijven kunnen deze garageverzekering zelf online afsluiten.
Combineren
Het GarageZekerPakket is tot stand gekomen door de voertuiginformatie van VWE te combineren met de verzekeringskennis van Centraal Beheer. Zodoende konden beide bedrijven een verzekeringsproduct neerzetten voor autobedrijven waarin alles is geregeld voor onder meer diefstal van airbags, velgen en navigatiesystemen, een auto die niet wordt teruggebracht na een proefrit, ongelukken in de garage: “Garagehouders regelen in een keer zelf al hun gewenste verzekeringen.”
Voorraadgegevens
De verzekering is online af te sluiten. Autobedrijven vullen hun bedrijfsgegevens in en het systeem vindt hier vanzelf de voorraadgegevens bij. Te betalen premies zijn dan ook correct, er zijn geen verrekeningen achteraf nodig.
Dennis Hurenkamp, Salesmanager Automotive &Transport bij Centraal Beheer: “De verzekering beweegt mee met de activiteiten van het bedrijf en past dus altijd precies. Zoiets als (Adaptieve) Cruise Control zullen we maar zeggen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.