VMI opent nieuwe fabriek in Polen

VMI opent nieuwe fabriek in Polen

VMI Group in Epe, leverancier van bandenbouwmachines en onderdeel van de TKH Groep in Haaksbergen, heeft op 5 september een nieuwe productielocatie geopend in Leszno (Polen). De officiële opening werd verricht door Lukasz Borowiak, burgemeester van Leszno, en Alexander van der Lof, Voorzitter van de Raad van Bestuur van de TKH Group.

Capaciteitsgroei
De vestiging heeft een oppervlak van 13.500 m2 en beschikt over een productieruimte, magazijn en kantoren. Op dit ogenblik biedt de fabriek werk aan 70 medewerkers; tot 2018 zal dit aantal uitbreiden tot 150 medewerkers. De fabriek is voorbereid op toekomstige uitbreiding van de capaciteit.
VMI P:olen speelt een sleutelrol in de groei van de VMI Group. Met de nieuwe fabriek erbij heeft VMI Group nu vestigingen in 8 landen en 4 continenten.

Hogere vraag
Volgens CEO Harm Voortman is de nieuwe fabriek een antwoord op de hogere vraag naar bandenbouwmachines en een verdere verwachte toekomstige groei: “Met deze ultramoderne fabriek willen we de markt innovatieve oplossingen bieden:”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.