Viking SnowTech II testwinnaar remmen op sneeuw

Viking SnowTech II testwinnaar remmen op sneeuw

Viking Snowtech IIDe Viking SnowTech II is door AutoWeek bijzonder goed getest. Op het onderdeel ‘remmen op sneeuw tot 50 km/u’ is de Viking SnowTech II op de 1e plaats geëindigd. Dit meldt importeur Inter-Sprint.
Nat wegdek
Ook bij andere testonderdelen scoort de SnowTech II zeer hoog: “Met een 4e plaats bij ‘remmen op nat wegdek tot 80 km/u’ laat de SnowTech II een groot aantal gerenommeerde merken achter zich.” Op basis van alle testresultaten samen is de Viking SnowTech II in de eindklassering van deze winterbandentest op een 4e plaats geëindigd.
Testresultaten
Inter-Sprint Banden, importeur voor de Benelux, Frankrijk en Denemarken, meldt uitermate tevreden te zijn met de behaalde testresultaten. “Het vertrouwen in Viking is altijd al groot geweest en niet geheel onterecht blijkt ook nu weer uit deze winterbandentest van AutoWeek”, aldus een woordvoerder. “We merken dat de kwaliteit van de Viking banden voor de consument steeds vaker aanleiding is om op Viking banden over te stappen. Een ontwikkeling om trots op te zijn”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.