Vierde Tyre Guys Tour naar Sema show

Vierde Tyre Guys Tour naar Sema show

De vierde editie van de Tyre Guys Tour eindigde dit jaar in het Amerikaanse Key West. Het was dit jaar voor de vierde keer dat vier Europese bandenhandelaren met de Harley Davidson door Amerika naar de Sema Show in Las Vegas reisden
De vijf deelnemers waren Pablo Accettura, Peter-Alexander van’t Hof, Erwin Lenerz, Gerald Zillian and Efthimis Markodimos. In plaats van een directe vlucht naar Las Vegas zijn ze naar Miami gevlogen en hebben van daaruit de reis voortgezet per Harley Davidson. Dit jaar hebben ze per afgelegde mijl een dollar gedoneerd aan het goeder doel. In totaal werden er 500 dollar gedoneerd aan Medecins sans frontières.
De Sema show is de grootste vakbeurs voor automotive onderdelen. Deze vindt plaats in Las Vegas en trekt elk jaar zo’n 60.000 bezoekers uit de hele wereld, waaronder veel mensen uit de bandenbranche.
Volgend jaar organiseren de vijf bandenondernemers opnieuw een Tyre Guys Tour door Amerika met Las Vegas als einddoel. Ze willen dan een tocht maken door de Grand Canyon, met nog meer deelnemersd. De Sema Show 2013 zal plaatsvinden van 5 t/m 8 november 2013.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.