VelgenShop opent vestiging in Eindhoven

VelgenShop opent vestiging in Eindhoven

Velgenshoop EindhovenVelgen- en BandenShop.nl opent een nieuwe winkel in Eindhoven. Met deze nieuwe vestiging kan de regio Zuidoost Nederland en België beter worden bediend.

Snelle service
Velgen- en Bandenshop.nl heeft reeds vestingen in Amsterdam, Drachten, Etten-Leur, Nijmegen en Cuijk. Volgens hoofd marketing & Sales Jasper op ‘t Veld is de uitbreiding van het aantal vestigingen noodzakelijk om de snelle service te blijven leveren: “Het aantal klanten van onze webshops zien we elke maand groeien. Om de snelle service te behouden en de landelijke dekking te verbeteren breiden we het aantal vestigingen uit, met Eindhoven als nieuwste aanwinst.”

Showroom
Sinds september is de nieuwe showroom open voor de klanten van Velgen- en BandenShop.nl. De vestiging in Eindhoven beschikt over een uitgebreide showroom, daarnaast leveren zij het complete assortiment van de webshop.

Volgens Op ’t Veld is deze formule goed te combineren met een eigen bedrijfsvoering: “Naast je huidige bedrijfsvoering ben je ook een shop-in-shop van BandenShop en VelgenShop.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.