Van den Ban ladies lopen voor stichting Pink Ribbon

Van den Ban ladies lopen voor stichting Pink Ribbon

Afgelopen zondag 19 juni werd voor het 12e jaar de Adidas Ladiesrun 2011 georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Namens Van den Ban Autobanden BV hebben dit jaar vijf VDB-ladies meegelopen die in de afgelopen maanden hard hadden getraind voor de 5 km run. Ter gelegenheid van hun deelname had o.a. het personeel van de Van den Ban Group een totaalbedrag van 1.250 euro bijeen gebracht. Van dit geldbedrag werd er voorafgaand aan de start van de VDB ladies een cheque overhandigd aan de stichting ‘Pink Ribbon’, een stichting die al jaren hét symbool is van de strijd tegen borstkanker. De VDB ladies werden gesponsord door Novex, het Private label van VDB en sinds kort tevens sponsor van Tim Coronel.
De Adidas Ladiesrun is een hardloopevenement over 2 afstanden (5 km en 10 km) waarvan de (sponsor)opbrengst ten goede komt van stichting ‘Pink Ribbon’. Het is een lifestyle sportevenement dat uitsluitend wordt georganiseerd voor vrouwen. In totaal startten er zo’n 3.500 dames. Alle vijf VDB loopsters zijn (ruim) binnen de gestelde tijd van 45 minuten gefinisht. Dit heeft het team de 7e plaats opgeleverd in het klassement van de 43 deelnemende bedrijventeams. Volgend jaar zal het VDB team opnieuw deelnemen.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. VDB Ladies allemaal gefeliciteerd namens het Autobandenpartner Team; Van der Steen Autobedrijf Heiloo B.V.
    Een prima prestatie voor een prima doel, de strijd tegen borstkanker !! Goed blijven trainen, een B(T)andje erbij en dan zitten jullie volgend jaar natuurlijk bij de eerste drie.
    Vriendelijke groeten, Joop van der Steen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.