ETD neemt deel aan Auto Prof 2024 [Partnerbijdrage]
Foto: ETD

ETD neemt deel aan Auto Prof 2024 [Partnerbijdrage]

Binnenkort zal Auto Prof 2024 plaatsvinden, dé vakbeurs voor de automotive branche. Dit jaar is European Tyre Distributors B.V. (ETD) één van de exposanten. De beurs vindt plaats van dinsdag 30 januari tot en met donderdag 1 februari in Evenementenhal Gorinchem. Bezoekers zijn welkom van 15.00 – 22.00 uur.

ETD is gespecialiseerd in het importeren van banden, velgen en bijbehorende producten voor de Europese markt. De bandengroothandel is gevestigd in Strijen, Zuid-Holland, en kan vanuit eigen voorraad snelle levering garanderen. ETD biedt een groot scala producten voor verschillende toepassingen aan, van landbouwbanden tot trailerbanden.

Tijdens de beurs presenteert ETD de bandenmerken Event, CST, Security en Compasal. Met deze merken wordt er een gevarieerd aanbod getoond: onder andere personenwagenbanden, bestelwagenbanden, all-seasonbanden, 4×4-banden en trailerbanden en velgen.

Van het merk CST is de nieuwste 4×4 band te zien, namelijk de Sahara AT318. Dit profiel is in 2023 gelanceerd en presteert uitstekend op moeilijk begaanbare terreinen. Ook op de weg biedt de AT318 comfort, wat het met recht een on- & offroad band maakt.

Naast de AT318 neemt ETD de MDA7 en ADR9 mee. De Medallion MD-A7 is ontwikkeld voor een stille rit en uitstekende presentaties in zomerse omstandigheden. De Adreno AD-R9 is een sportieve band(beschikbaar in 29 maten in 18 inch of groter) en blinkt uit bij hoge snelheden.

Wie meer wil weten over deze profielen of over het verdere aanbod van ETD, wordt uitgenodigd om stand J106 te bezoeken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.