Trelleborg OE op Massey Ferguson MF 5610 Antarctica 2

Trelleborg OE op Massey Ferguson MF 5610 Antarctica 2

Trelleborg gaat de banden leveren die standaard zullen worden gemonteerd op de nieuwe Massey Ferguson MF 5610 Antarctica 2 speciale editie. Deze nieuwe tractor is ontwikkeld als bekroning voor het bereiken van de Zuidpool december vorig jaar.
Officiële partner
Tussen november 2014 en januari 2015 was Trelleborg de officiële partner van Massey Ferguson voor de tractorexpeditie “Antarctica 2” naar de Zuidpool. Trelleborg heeft de speciale multifunctionele set banden en velgen ontwikkeld. De banden hebben naar eigen zeggen hun hoge weerstand bij extreme temperaturen aangetoond: “Niet alleen zijn de banden niet bevroren, ze bleven ook soepel, wat zorgde voor betrouwbaarheid en comfort gedurende de hele reis. Dankzij de extra grip bereikt door de ultra doorbuiging van het karkas en de brede voetafdruk, is de tractor weinig gaan slippen in de bergen.”
Succes
De OE montage van de Trelleborg banden benadrukt de bijdrage van Trelleborg aan het succes van de Antarctica 2 prestatie: “de eerste tractor met wielen, zonder rupsbanden die heen en terug naar de Zuidpool. Campbell Scott, Marketing Directeur Massey Ferguson: “De tocht naar de Zuidpool was een epische, inspirerende prestatie and we verwachten een grote vraag naar deze speciale editie.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.