Trelleborg met Road Show 2015 op Agritechnica

Trelleborg met Road Show 2015 op Agritechnica

Trelleborg is met een stand aanwezig op de Agritechnica in Hannover (8 tot 14 november), waar de hoogtepunten van de Road Show 2015 te beleven zijn.

Velddemonstraties
Via de Oculus Rift virtuele technologie hebben de bezoekers de mogelijkheid om virtueel deel te nemen aan één van de velddemonstraties van de Road Show. Deze demonstraties laten zien hoe landbouwspecialisten met Trelleborg méér kunnen produceren. De Roadshow zal er in 2016 weer zijn met nog meer stops en bezoeken aan landen waar we nog niet geweest zijn.”

Farming Simulator
De 350m²-grote stand (stand B6 in Hal 20) heeft een ruimte met toegang tot de gebruiksvriendelijke digitale hulpmiddelen en apps van Trelleborg voor de landbouwspecialisten. Op een touch screen is er de Trelleborg Load Calculator (TLC) die de exacte belasting per as van de trekker en de optimale bandenspanning voor elke landbouwtoepassing geeft. Als nieuwe officiële partner van het videospel ‘Farming Simulator 15’ zullen de bezoekers ook de mogelijkheid hebben om de uitdagingen van de moderne landbouw aan te pakken en zich vertrouwd maken met Trelleborgbanden op verschillende toepassingen.

Daarnaast is ook de nieuwe TM700 Progressive Traction TM band te zien zijn, speciaal ontworpen om het rendement van de landbouw te verbeteren met een dubbele nok.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.