Trelleborg komt met Heroes programma

Trelleborg komt met Heroes programma

trelleborg-road-show-2016Trelleborg presenteert het Heroes-programma waarin verhalen worden verteld over succesvolle projecten vanuit het standpunt van de gebruiker.

Ervaringen
Het nieuwe Heroes-programma verzamelt ervaringen van landbouwers. Uitgangspunt hierbij is de oplossing van problemen en welke rol Trelleborg hierbij speelt.
De reeks start met het verhaal van Guillaume Agneessens, mede-eigenaar van Agri Minon, een Belgisch landbouwbedrijf. “We hebben geïnvesteerd in banden van Trelleborg om ons te onderscheiden van de concurrentie. Bij de start van het seizoen, toen we de meststoffen moesten verspreiden over erg vochtig gras, liet de TM1060 geen afdrukken achter. Ook het tractievermogen en de slijtweerstand zijn veel beter dan die van traditionele banden.”

Nieuwe app
Trelleborg heeft een nieuwe webpage gewijd aan alle klanten die deelnemen aan het Heroes-initiatief. De verhalen van de Heroes staan ook op de Trelleborg aTtraction app. Deze tijdschriftapp brengt nieuws over de sector en over individuele bedrijven voor landbouwers en dealers.

Klik hier voor het filmpje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.