Technisch Handboek Bohnenkamp Benelux nu als app

Technisch Handboek Bohnenkamp Benelux nu als app

Het Technisch Handboek van Bohnenkamp Benelux is nu als app te verkrijgen voor alle gangbare smartphones en tablets. Hierdoor zijn technische gegevens over banden en wielen voor professioneel gebruik direct ter plaatse op te vragen.

Technische gegevens
Met de app heeft de gebruiker altijd en overal toegang tot alle technische gegevens zoals bijvoorbeeld gewicht, afmetingen, draagvermogen, afrolomtrek en luchtdruk van circa 4.000 banden. Het keuzemenu is meteen startklaar, eenvoudig en overzichtelijk. Binnen een paar stappen kunnen hier de parameters worden ingesteld waaraan de gezochte banden moeten voldoen.

Lijst met bandenproducenten
Al met een klik wordt een lijst van bandenproducten geopend, die aan de geselecteerde criteria voldoen en voor de eisen in aanmerking komen. Per band worden alle prestatiegegevens overzichtelijk weergegeven – inclusief foto van de band. “Met het Technisch Handboek als app staan wij nu nog dichter bij onze klanten, onze handelspartners”, aldus Hans Helms, Directeur Bohnenkamp Benelux. . Wij reiken ze het optimale instrument aan om ter plaatse snel te kunnen handelen en advies in te winnen, dus haast direct bij het wiel. Dat is altijd en overal mogelijk omdat de app ook offline werkt.”

De app is beschikbaar voor smartphones en tablets, zowel voor Android- als voor iOS-apparaten, in de desbetreffende stores. Hij is gratis te downloaden.

http://www.bohnenkamp-benelux.com/sites/app_stores.html

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.