Stertil Group 6e in ranglijst Maakindustrie

Stertil Group 6e in ranglijst Maakindustrie

Stertil Group heeft een zesde plaats behaald in de top 100 van best presterende maakbedrijven van Nederland. Dit heeft het bedrijf bekend gemaakt.
Stijging
Ten opzichte van vorig jaar is Stertil Group hiermee met 7 plekken gestegen en 5 jaar geleden stond het bedrijf nog op positie 82. De ranglijst is een initiatief van het tijdschrift MT i.s.m. CFI Netherlands en omvat een overzicht op van de 100 best presterende maakbedrijven van Nederland met een omzet tot een half miljard euro. Met het platform ‘Made in NL’ wil MT de kennisdeling binnen én over de sector bevorderen.
Focus
De focus van de Stertil Group ligt op research & development, optimalisatie van productie-efficiëntie en investeringen in uitbreiding naar opkomende markten. Binnen de groep is Stertil-Koni in Kootstertille producent van voertuigliften voor het zware segment. Stertil Dock Products biedt producten voor laadperrons voor internationale distributiecentra en magazijnen. De derde poot, Stokvis Service, biedt een nationaal netwerk van servicemonteurs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.