Starco NV distributeur Nokian Heavy Tyres

Starco NV distributeur Nokian Heavy Tyres

Vanaf Januari 2010 is Starco NV de distributeur van de Nokian Heavy Tyres in de Benelux. Nokian Heavy Tyres is een producent van top kwaliteitsbanden voor gebruik in de bosbouw, landbouw, grondverzet, wegenbouw en havens. Deze banden worden zowel in de vervangingsmarkt als aan producenten (OEM) geleverd. Voor Starco is de toevoeging van het Nokian assortiment een uitstekende aanvulling op het assortiment in de segmenten landbouw en industrie.
Starco werkte al sinds 1986 samen met Nokian Heavy Tyres via de franse verkooporganisatie Starco Nordic Pneu, een dochteronderneming van Starco NV. “De gekozen strategie in Frankrijk is gebaseerd op kennis van de producten en zeer nauwe samenwerking met zowel producenten, gebruikers en specialisten in de vervangingsmarkt”, aldus algemeen directeur Jef De Smedt. “Deze ervaring zal ons zeker helpen om zowel bij de producenten als in de vervangingsmarkt Nokian banden te verkopen.”
De Starco Groep is volgens eigen zeggen uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialistische leverancier van banden, binnenbanden, velgen, complete wielen en naven in de vervangingsmarkt: “De samenwerking met Nokian Heavy Tyres staat garant voor een verdere groei en een grotere marktpenetratie.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.