Starco bouwt eigen IT platform

Starco bouwt eigen IT platform

Starco gaat een online IT platform bouwen. Volgens de wielen producent is een dergelijk platform “essentieel voro de globale ontwikkeling van het bedrijf.”
De klanten van Starco verwachten overal in de wereld toegang tot product-, voorraad- en bestelinformatie, aldus Starco Online Manager Henrik Notlev. “Daarom implementeren we een nieuw corporate IT platform waarin onze globale online activiteiten zijn samengebracht.” De implementatie van de website gaat van start in de herfst van dit jaar, met de lancering van de nieuwe website van Starco.
Het nieuwe IT platform omvat een compleet nieuwe database dat alle activiteiten zal ondersteunen. Dit IT platform omvat zowel OE- als aftermarket producten voor banden en wielen. “Het nieuwe platform maakt het voor ons mogelijk om veel verschillende processen te automatiseren voor uitwisseling van data op verschillende platforms”, aldus Notlev. “Ook desktops, smartphones en tablet pc’s. Met dit project krijgen alle vestigingen in de wereld toegang tot ons communicatieplatform.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.