Snap-on Tools met primeurs op Autoprof Gorinchem

Snap-on Tools met primeurs op Autoprof Gorinchem

Snap-on Tools is op 8, 9 en 10 maart 2016 aanwezig op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem.

Balanceermachines
In Gorinchem staan drie nieuwe balanceerapparaten, een primeur voor Nederland. Eén van de balanceermachines heeft een geïntegreerd display, het tweede model hetzelfde display en sonar om de bandbreedte te meten, het derde prototype is uitgerust met een 19 inch touchscreen monitor, sonar om de bandbreedte te meten en laser om aan te geven waar het balanceergewicht geplaatst moet worden.

Pro Spot
Op de stand is ook het OEM en door autofabrikanten gehomologeerde Pro Spot lasapparatuur te zien. Snap-on laat zien hoe je met deze apparatuur kunt lassen aan steeds vaker voorkomende hybride staalverbindingen die autofabrikanten steeds vaker toepassen. Ook is de Snap-on Rock ’n Roll Cab Express gereedschapswagen te zien. Er is een speciale demonstratietruck, compleet ingericht om alle mogelijkheden en opties van gereedschapsopslag te demonstreren.

Euro Tech Center verzorgt op de beurs Tire Pressure Monitoring System (TPMS)-demonstraties waarmee bandendruk bewakingssystemen gecontroleerd en onderhouden kunnen worden. Ook zijn alle Snap-on voertuigmanagement-diagnoseapparaten aanwezig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.