Snap-on Tools lanceert werkplaats van de toekomst

Snap-on Tools lanceert werkplaats van de toekomst

Snapon werkplaats toekomstSnap-on Tools presenteert van 3 tot en met 5 februari 2015 tijdens de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem de ‘De werkplaats van Uw toekomst’.
Efficiënter
Op een stand van maar liefst 312 vierkante meter laat de one-stop-shop leverancier in Gorinchem zien hoe verschillende soorten, vormen en maten werkplaatsen en hobbyruimtes zo efficiënt en maximaal winstgevend ingericht kunnen worden. Auto(schade)monteurs kunnen op de beurs ervaren hoe Snap-on het sleutelen aan voertuigen makkelijker, efficiënter, veiliger en vooral rendabeler maakt.
Wielservice apparatuur
21 Snap-on franchise dealers demonstreren de nieuwste efficiency verhogende en rendabelere Snap-on producten zoals de nieuwe hightech lasapparaten en wielservice apparatuur. Tijdens de demonstraties wordt er echt gelast. Er komen speciaal voor de beurs vertegenwoordigers van Wallmek uit Zweden over om de speciale gereedschappen voor personen- en bedrijfswagens te demonstreren. En er zijn speciale ruimtes voor demonstraties met MotorVac EGR/inlaat reinigingsmogelijkheden en spoelmachines voor automatische versnellingsbakken.
Euro Tech Center verzorgt op de beurs opnieuw de demonstraties voor voertuigdiagnose en TPMS bandendruk bewakingssystemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.