Slager Automaterialen lid van Tyre Team

Slager Automaterialen lid van Tyre Team

Slager Automaterialen is officieel toegetreden tot de groep van Tyre Team Grossiers. Tyre Team is een landelijk opererende groep van banden en wielen grossiers. Tot Tyre Team behoren:de Banden Express/BDC (met vestigingen in Den Haag, Alkmaar, Amersfoort en Rotterdam), Banden Direkt (met vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Zwolle), Tyres Sales (Doetichem), Heuts Automaterialen (met 14 vestigingen in Limburg en Oost-Brabant) en nu ook Slager Automaterialen (met 8 vestigingen in de Randstad en West-Brabant). Slager Automaterialen zal samen met De Banden Express en BDC-Rotterdam in de Randstad en West-Brabant de levering van banden en wielen voor haar rekening gaan nemen.
Doordat Tyre Team de voorraadsystemen gekoppeld heeft, beschikt de organisatie over een zeer indrukwekkende, direct beschikbare voorraad banden. Deze voorraadsystemen zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag toegankelijk voor de afnemer, indien deze over een inlogcode beschikt. Ook het voorraadsysteem van Slager is gekoppeld waardoor de landelijke beschikbaarheid van banden en wielen voor de afnemer nu nog groter is geworden. Deze afnemer kan tijdens het bestellen kiezen voor levering op dezelfde dag (Tyre Team distributie) of kiezen voor levering de volgende werkdag uit centrale magazijnen. Voor deze landelijke distributie heeft Tyre Team een overeenkomst gesloten met DPD Nederland. Door de koppeling van deze centrale magazijnen in binnen- en buitenland is er een zeer breed en diep assortiment beschikbaar van vele miljoenen banden.
Met de toetreding van Slager Automaterialen is de Tyre Team groep met het totale volume banden de nummer 1 op de Nederlandse bandenmarkt geworden, zo laat men weten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.