Ruud Eijsten Commercieel Directeur Profile Tyrecenter Truck Europe

Ruud Eijsten Commercieel Directeur Profile Tyrecenter Truck Europe

Vanaf 1 december 2011 is Ruud Eijsten Commercieel Directeur bij Profile Tyrecenter Truck Europe NV. Eijsten vormt samen met Algemeen Directeur René van Maasakkers de directie van deze vennootschap. De bandenman in hart en nieren geeft leiding aan het Sales & Marketing team van Profile Tyrecenter Truck Europe. Ruud Eijsten werkte in het verleden onder andere voor Michelin, Interstate en Bridgestone, waar hij tot voor kort commercieel directeur was. Bij Profile Tyrecenter Truck Europe NV zal hij zich richten op een verdere groei van de activiteiten en de omzet.
De aanstelling van Eijsten volgt op de groei van Profile Tyrecenter Truck Europe in de afgelopen jaren, vooral in merkonafhankelijke fleetcontracten binnen de transportsector, aldus Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company. “In de komende jaren willen wij onze positie als marktleider verder uitbouwen. Daarom hebben we besloten om Profile Tyrecenter Truck Europe fors te versterken.”

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Eva | Commercieel

    Commercieel nieuw bloed is voor een bedrijf nooit verkeerd. Frisse ideeën, nieuwe strukturen en andere doelstellening, iedereen krijgt een nieuwe injectie. Wij wensen de heer Eijsten veel commercieel succes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.