Profile Car & Tyreservice start in Den Haag Kerketuinen

Profile Car & Tyreservice start in Den Haag Kerketuinen

Autobedrijf Roberts Kerketuinen in Den Haag gaat een samenwerking aan met Profile Car & Tyreservice. Per 8 december voert het autobedrijf aan de Kerketuinenweg 15 in Den Haag officieel de Profile Car & Tyreservice formule.

Breder publiek
Jerry van Gils, directeur van Profile Car & Tyreservice Roberts Kerketuinen, is zeer verheugd de activiteiten van Profile Car & Tyreservice te gaan voeren: “Het is een prachtige formule die zich naast het bandenspecialisme toelegt op onderhoud, APK en reparatie van alle merken auto’s. Onder deze vlag kunnen we een veel breder publiek van dienst zijn. Onze vestiging is er klaar voor, we hebben geavanceerde apparatuur voor banden- en velgenservice en we beschikken daarnaast over alle middelen voor compleet auto-onderhoud, APK en aircoservice voor alle merken.

170 vestigingen
Met de toetreding van Autobedrijf Roberts Kerketuinen komt het franchisenetwerk van Profile op 170 vestigingen in Nederland en 47 in België. Het toegetreden bedrijf is gevestigd aan de Kerketuinenweg 15 in Den Haag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.