Pirelli Truck Benelux krijgt nieuwe organisatiestructuur

Pirelli Truck Benelux krijgt nieuwe organisatiestructuur

Om de sterk veranderde truckbandenmarkt goed te kunnen bedienen heeft Pirelli Tyres Benelux haar  organisatiestructuur voor de truckbanden afdeling opnieuw ingericht. Hiermee speelt de bandenfabrikant in op de sterk veranderende truckbandenmarkt. Vanaf heden is de Benelux truckbanden organisatie geïntegreerd in de truckafdeling voor centraal Europa. Deze nieuwe structuur maakt het mogelijk voor Pirelli om beter te voldoen aan de vragen en behoeftes uit de markt, aldus Pirelli. “Ook om de nieuwe premium producten en service aan fleets, zoals Europese Pechservice en Fleet management oplossingenen te promoten.”
Verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland wordt Hans Bakker en voor Belgie Jos Verhaegen. In de nieuwe organisatie wordt de verkoop gecoördineerd door Sacha Kemper die verantwoordelijk is voor Noord Duitsland, de Benelux en OE Europa. De marketing wordt gecoördineerd door Alain Versace (verantwoordelijke marketing centraal Europa). Sacha Kemper en Alain Versace rapporteren beide aan Manfred Zoni die algeheel verantwoordelijk is voor de verkoop en marketing in centraal Europa.
“Pirelli is ervan overtuigd dat dit team de kennis en ervaring heeft om haar bestaande klanten te bedienen”, zo stelt men. “En ook om nieuwe klanten aan zich te binden in deze economisch uitdagende periode.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.