Harm Nieboer keert terug bij Profile International
Harm Nieboer (foto: Profile)

Harm Nieboer keert terug bij Profile International

Harm Nieboer is per 1 februari na enkele jaren teruggekeerd bij Profile International als directeur netwerkontwikkeling en lid van het management team.

Nieboer werkte eerder zes jaar bij Profile Tyrecenter. In die jaren groeide het netwerk van 69 naar ruim 180 vestigingen voor zowel personenauto’s als trucks, aldus een bericht op de site.

De afgelopen zes jaar heeft Nieboer bij Stellantis als manager Eurorepar Car Service gewerkt. Hij liet de universele garageformule in die periode uitgroeien tot een landelijk dekkend netwerk. Het afgelopen halfjaar was Nieboer in dienst bij Fource Automotive als head of workshop concepts. Als directeur netwerkontwikkeling zal hij zich vooral bezighouden met de groei van het netwerk van Profile International.

Huidig manager van onder andere netwerkontwikkeling Niek Kraak heeft een andere uitdaging gevonden bij Autotaalglas en neemt afscheid van Profile. Kraak was de laatste zes jaar werkzaam bij Profile en de laatste jaren ook lid van het management team.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.