OZ verlengt samenwerking met Scuderia Ferrari

OZ verlengt samenwerking met Scuderia Ferrari

OZ SpA en Scuderia Ferrari verlengen hun samenwerking om de wielen te blijven ontwikkelen en te produceren voor de Ferrari racewagens: “Deze overeenkomst linkt beide bedrijven voor de komende vijf seizoenen aan elkaar in de Formule 1”, aldus OZ Racing.
Formule 1
Het verlengen van de samenwerking volgt op het grote succes in Maleisië. De overeenkomst is voor de komende 5 jaar, ingaand in het seizoen 2015. Hiermee blijft OZ Racing de officiële leverancier van het Italiaanse Formule 1 team. De samenwerking begon in 2012. De wielen gebruikt door Scuderia Ferrari zijn ontwikkeld door de ingenieurs van het OZ Tech Lab TM in samenwerking met de ingenieurs van Maranello.
Innoveren
Volgens Claudio Bernoni, CEO van OZ SpA, is het nieuwe contract een erkenning van OZ: “De verlenging van de samenwerking is niet ons einddoel maar eerder een startpunt om te innoveren met de hoogste mogelijke prestaties. OZ zal al haar opgedane kennis en know-how in meer dan 30 racecompetities ter beschikking stellen aan het Scuderia Ferrari team en haar berijders.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.