Overlander presenteert vernieuwde wielbalanceer apparatuur

Overlander presenteert vernieuwde wielbalanceer apparatuur

Equipmentleverancier Overlander komt met een vernieuwde serie balanceerapparatuur en een uitbreiding van de Leverless bandenwisselaar van het Italiaanse merk Ravaglioli. Zo meldt Overlander.

De apparaten zijn verkrijgbaar met een compact 7 inch touchscreen tot een 20 inch monitor en pneumatische opspanning. Ook is er de mogelijkheid om connectiviteitsfuncties in te schakelen via het zogeheten Teq-link programma van Ravaglioli, zodat ook remote service functies kunnen worden uitgevoerd. Daarbij heeft de machine een dubbele wielstop en kunnen wielgewichten makkelijker worden opgeborgen, aldus Overlander.

Daarnaast breidt Overlander uit met een nieuwe Leverless bandenwisselaar van Ravaglioli, type G1190, die een opspanbereik heeft van 10 inch tot 30 inch. De wisselaar heeft drie armen, één montagetool en twee hieldrukkers, waarbij de hieldruk cilinders onafhankelijk van elkaar werken. Ook heeft de bandenwisselaar een zelfsluitende wielklem met snelsysteem voor het verklemmen van het wiel. Naast de bandenwisselaar introduceerde de leverancier onlangs ook en hefbrug voor EV’s.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.