Novex sponsor Noordkaap Challenge voor Serious Request

Novex sponsor Noordkaap Challenge voor Serious Request

Novex Banden is sponsor van de vijfde editie van de Noordkaap challenge voor 3FM Serious Request 2015. Dat maakt Van den Ban Autobanden (VDB) bekend.

Glazen Huis
De challenge telt dit jaar 48 teams. De tocht naar de Noordkaap begint op 9 december 2015 en finisht op 21 december bij het Glazen Huis in Heerlen. Doel is om hier een zo groot mogelijke cheque te overhandigen.

Winterbanden
Naast een bijdrage zal Novex ook een aantal teams voorzien van winterbanden. Tim Coronel, de ambassadeur van Novex banden, zal extra reuring creëren, om zo nog meer aandacht te genereren voor de challenge én natuurlijk het goede doel. “Het mooie aan deze sponsoring is dat het tweeledig is”, aldus Novex: “We werken aan onze naamsbekendheid en tegelijkertijd steunen we een belangrijk goed doel.”’Novex zal tijdens de tocht updates plaatsen op haar Facebookpagina.

De DJ’s in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich dit jaar in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.