Novex aanwezig op City Racing in Rotterdam

Novex aanwezig op City Racing in Rotterdam

Van den Ban Autobanden pakt groots uit met haar private label Novex tijdens de tiende editie van de VKV City Racing in Rotterdam op 31 augustus.
Novex commercial
Het autosportevent vindt elk jaar plaats in het centrum van Rotterdam en trekt steevast honderdduizenden liefhebbers. Op 13 grote schermen zal een commercial van Novex uitgezonden worden van 30 seconden. De commercial is al op donderdag 28 augustus op de facebookpagina van Novex banden te zien en is onderdeel van het grote mediaplan dat Van den Ban vorig jaar heeft ingezet om meer naamsbekendheid te genereren voor het eigen merk.
Tim Coronel is als ambassadeur van Novex aanwezig. Hij rijdt met de Nissan 350Z op de Super Speed A2 banden van Novex en zorgt voor spectaculaire acties. Daarnaast zal ook de dummy WTCC auto van broer Tom Coronel op Novex banden rijden met het logo zichtbaar op de auto.
Flyer winactie
De grid girls van Coronel zullen het publiek in de paddock van Novex flyers voorzien met een grote winactie. De opdracht luidt: Spot Novex tijdens de city racing, plaats de foto op de facebookpagina van Novex banden en maak kans op een speciale Novex kart-clinic van de broers Tim én Tom Coronel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.