November 2013: Rezulteo miljoen keer bezocht

November 2013: Rezulteo miljoen keer bezocht

De grootste Europese bandenvergelijkingssite Rezulteo.com is in november een miljoen keer bezocht. Daarnaast waren er 875.000 unieke bezoekers. Dit laat de vergelijkingssite weten.
Record
Volgens Rezulteo is hiermee een record behaald. Het behaalde aantal betekent een toename va 68 procent ten opzicht e van november 2012. In geheel 2013 (t/m november) werd een totaal van 6,4 miljoen unieke bezoekers behaald, een groei van 56% ten opzichte van dezelfde periode 2012.
Zoekopdrachten
Volgens Rezulteo is dit aantal 10% van alle door particuliere bandenkopers in Europa uitgevoerde zoekopdrachten. “Het winterseizoen is doorgaans een gunstige periode voor de bandenmarkt. Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen, maken de automobilisten zich plotseling zorgen om de staat van hun banden. Resultaat: een run op de verkooppunten, maar ook op de specifieke bandensites waaronder de vergelijkende website vanrezulteo.com.”
Rezulteo.com is vertegenwoordigd in 20 landen in Europa, Turkije, Oekraïne en Rusland, en kan tevens in het Arabisch worden geraadpleegd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.