Nieuwe prijsvergelijker voor banden van start

Nieuwe prijsvergelijker voor banden van start

MijnbandenvergelijkerIn Nederland is een nieuwe onafhankelijke prijsvergelijker voor banden van start gegaan onder de naam Mijnbandenvergelijker.nl. Volgens initiatiefnemer JYmeo is de site ontwikkeld voor consumenten om de beste banden voor de laagste prijs te vinden.
Prijsvergelijkingssite
Mijnbandenvergelijker.nl is gericht op de Nederlandse markt. De maker ervan is JYmeo, producent van prijsvergelijkingsites. Dit bedrijf heeft naar eigen zeggen al prijsvergelijkingssites gemaakt voor 20 Europese markten, China en Noord-Amerika. Volgens Lauranne Héaumé van JYmeo telt de site in deze landen meer dan 20 miljoen gebruikers.
Criteria
Bezoekers kunnen op Mijnbandenvergelijker.nl prijsvergelijkingen uitvoeren met als criteria banden voor op auto’s, motorfietsen, SUV’s, scooters en bestelauto’s. Ook kunnen ze zoeken op eigenschappen van de band (breedte, hoogte, diameter en snelheid). Verder kunnen ze zoeken op merk, winter en/of zomer en op prijs.
Mijnbandenvergelijker.nl zegt samen te werken met Autobandencollectief, Bandengiga, Euromaster, Autobandenmarkt, Bandenshop, motorbandencollectief, Bandenconcurrent, Bandenuniversum, Openeo, Pneumarkt, Popgom, Tiurendo. Pneus-online, Promobanden en Topbanden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.