Nexen start met reclamecampagnes in voetbalstadions

Nexen start met reclamecampagnes in voetbalstadions

Nexen Tire is met ingang van dit voetbalseizoen gestart met reclamecampagnes bij een aantal Europese voetbalcompetities. Deze zullen actief worden ingezet bij wedstrijden in de Premier League, Primera divisie en Serie A competities.
Merkbekendheid
De Nexen-campagne komt voorbij op de Led-Boarding in de stadions van Atletico Madrid, Valencia, Napoli en SS Lazio, Everton FC, Tottenham Hotspur FC, Southampton FC, West Ham United, Mainz 05 en Eintracht Frankfurt. Hiermee wil de Koreaanse bandenfabrikant in Duitsland, Spanje, Italië en Engeland de merkbekendheid van Nexen Tire verder uitbouwen.
Marketing
Volgens Lee Byungwoo, Vice President en hoofd van Nexen Tire Sales, groeien de marketingactiviteiten als gevolg van de jaarlijkse omzetgroei, mede het resultaat van de OE-activiteiten. “Ook zijn we actief bezig om de merkbekendheid verder te vergroten. Met de sponsoring in de autosport en reclamecampagnes bij tien Europese voetbalclubs hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt om onze gewenste groei in Europa te realiseren.”
Ook Inter-Sprint Banden in Moerdijk zegt als officiële distributeur voor de Benelux een stijging te zien in de vraag naar Nexen Tire.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.