Nederlandse OZ dealers bezoeken Ferrari fabriek

Nederlandse OZ dealers bezoeken Ferrari fabriek

OZ importeur Van Klei’s Banden Import is met een groep genodigden, waaronder een aantal strategisch aangestelde OZ Paddockstores, exclusief te gast geweest bij Ferrari in het Italiaanse Maranello.
OZ Racing
Het Formule 1 team van Ferrari rijdt op OZ Racing wielen. Hiertoe werd enige jaren geleden een meerjarig sponsorcontract afgesloten. De sterkste, Europese OZ importeurs kregen de gelegenheid met een groep klanten/relaties een exclusief bezoek aan de Ferrari fabriek in de Italiaanse thuisbasis Maranello te brengen.
Ferrari Fomule 1
OZ is sinds een aantal jaren wielenleverancier van het Ferrari Formule 1 team. Hierdoor werd Van Klei’s Banden Import als exclusief importeur voor de Nederlandse markt in de gelegenheid is gesteld om de fabriek te bekijken. Naast de fabriekstour was men te gast in het Ferrari museum.
Op dit moment zijn er 7 exclusieve OZ Paddockstores in Nederland, Van Klei’s Banden Import heeft de intentie om dit voor 2014 uit te breiden naar een netwerk van 25 Paddockstores verdeeld op de Nederlandse markt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.